No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Destacat homenatge de Niu d’Art a Isabel-Clara Simó

Niu d’Art Poètic de Parets va fer un homenatge aquest dijous a l’escriptora valenciana Isabel-Clara Simó que va assistir en aquest acte que va tenir lloc al Teatre de Ca n’Oms.
Va ser un acte emotiu a aquesta escriptora nascuda a Alcoi el 1942 però que sempre s’ha considerat catalana i de fet és candidata a les llistes de Solidaritat Catalana per a les eleccions d’aquest 25 de novembre.

Niu d’Art Poètic organitzà un recital de poesia amb Isabel-Clara Simó al voltant del seu llibre de poemes ‘El conjur’ de 2009. Una escriptora considerada com una de les autores modernes més importants de literatura catalana. Ha estat guardonada en múltiples ocasions; el 1993 va rebre el Premi Sant Jordi de novel•la per La Salvatge, el 1999 li va ser concedida la Creu de Sant Jordi per la seua trajectòria literària, el 2001 li van atorgar el Premi Andròmina de narrativa per Hum… Rita!: l’home que ensumava dones i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en assaig, per En legítima defensa.

Isabel-Clara Simó destacava que estava molt afalagada per aquest homenatge. Tot i que només té un llibre de poesies, aquest és un gènere que li agrada molt.