No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Tertúlies culturals

El Niu d’Art Poètic de Parets organitza amb la col•laboració del Restaurant El Jardí i amb el suport de Parets Poble Lector unes tertúlies culturals, inicialment en una freqüència mensual. Joan Sala Vila i Isidre Oller moderen les vetllades, que són un intent d’arribar a un ideal de conversa i de debat dins un clima distès i propici, retornant la tertúlia a una taula amb menjar i beure, des dels més habituals, avui en dia, en centres culturals, acadèmics, biblioteques o llibreries. A cada tertúlia s’hi convida un autor i un dels seus llibres, normalment el de més actualitat. La principal intenció és promocionar les obres i els autors de Parets, però també hi tenen cabuda els de la comarca i d’altres de significats que puguin aportar el seu granet de sorra al creixement cultural del poble. Els gèneres i l’abast de les trobades es pretén que siguin com més oberts i lliures possible: encara que la Literatura hi té un paper central, també hi tindrem la Història, l’Art, l’Esport, el Periodisme o qualsevol altra disciplina amb interès per compartir conversa, pensament i una bona taula.

S’ha establert la celebració d’aquestes tertúlies per a un dimecres a partir de les 20:30, en un menjador acollidor del Restaurant El Jardí, al començament del carrer Major de Parets del Vallès -i de cara al bon temps, en el seu famós jardí. La durada és la que els participants decideixen i tothom que hi assisteix hi pot dir la seva. No hi ha cap llei sobre les consumicions; es pot fer una copa, un cafè, una torrada, un plat combinat o sopar tranquil•lament, com no prendre res en absolut.

Calendari:

17 d’abril: Genís Sinca

Estem preparant les següents dates, on alguns dels convidats que ja han acceptat de venir o intentem que vinguin són: Martí Gironell, Sergi Mingote, Jordi Julià, Eulàlia Ripoll, Jaume Barberà, Joan Sala Vila, Jordi Llavina, Genís Sinca o Mercè Escardó.