No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

El reconegut escriptor Lluís-Anton Baulenas, convidat a la pròxima tertúlia literària de Niu d’Art Poètic

El reconegut escriptor Lluís-Anton Baulenas serà el convidat a la pròxima tertúlia-debat literària que organitza l’entitat Niu d’Art Poètic i que en aquesta ocasió, de manera excepcional, se celebrarà al restaurant Petit Galera. La trobada tindrà lloc el dimecres 15 de gener, a les 20.30 h i girarà entorn de la darrera novel·la escrita per aquest autor barceloní, “Quan arribi el pirata i se m’emporti”.

El llibre, publicat aquest any 2013 per l’editorial La Magrana, és una història de tresors, ruptures amoroses, màfies i morts, tenint com a teló de fons el Raval barceloní, com a refugi d’immigrants, drogoaddictes i prostitutes. La narració aglutina tocs de surrealisme, personatges de faula i peripècies pròpies de les novel·les d’aventures, utilitzant una escriptura sòbria i concisa.

Lluís-Anton Baulenas (Barcelona, 1958) ha estat reconegut, entre d’altres, amb els premis Carlemany i Serra d’Or per “El fil de plata” (1998); el Prudenci Bertrana, per “La Felicitat” (2001); el Ramon Llull, per “Per un sac d’òssos” (2005) i amb el premi Sant Jordi de novel·la 2008 per “El nas de Mussolini”. A més, el director català de cinema Ventura Pons ha gravat tres pel·lícules a partir d’alguns dels seus textos i una part important de la seva dotzena d’obres de teatre ha pujat als escenaris.