No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

6è Festival de poesia escolar del Niu d’art poètic

VI Festival de Poesia Escolar

Un centenar de persones va assistir dissabte al Teatre de Ca N’Oms al 6è Festival de poesia escolar organitzat pel Niu d’art poètic de Parets.
En total enguany s’han presentat 76 poemes de 4 escoles diferents. Pel que fa als premiats de cada categoria van ser: en 1r d’ESO, Yaroslav Melnychuck (INS Parets II) i Cristian Fernández (INS Parets II). En 2n d’ESO, Ingrid Salvador (INS Parets II) i Belén Bardón (ACESCO).

En 3r d’ESO, Ayla Fernández (INS Torre Malla) i Neus Agulló (INS Torre Malla) i en 4rt d’ESO, Raül Romero (NS Montserrat) i Mar Gámez (INS Torre Malla). En l’apartat de rapsodes el 1r classificat va ser Adrián Tormos (4rt ACESCO) i 2a Nerea Montes (4rt d’ACESCO). A més, hi va haver dues mencions a cadascuna de les categories/curs en poesia inèdita així com en rapsodes. La Colla de petits del Ball de Gitanes va actuar durant la deliberació del Jurat. Fotografia: Enric Bartel / Servei de Comunicació Ajuntament