No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

El Niu d’Art Poètic Parets organitza el primer Concurs de poesia jove Niu d’Art Poètic

Fins al 30 de juny resta obert el termini de presentació de poemes per participar a la primera edició del Concurs de poesia jove. El certamen que organitza el Niu d’Art Poètic de Parets va dirigit a la població d’entre 18 i 26 anys.
Els treballs, escrits en català i en format llibre, amb un mínim de 250 versos i un màxim de 400, seran de temàtica lliure. L’organització recomana que els poemes siguin preferentment curts i els participants hauran de presentar quatre còpies degudament relligades i amb suport informàtic, llapis o CD.

El premi -que es donarà a conèixer a l’octubre dins de la Festa de Parets Poble Lector- consistirà en la publicació del llibre guanyador.

Els drets d’autor de la primera edició seran de l’entitat organitzadora i a partir de la segona edició seran de l’autor. Si després de la primera edició l’autor pel seu compte en fa una altra, els drets seran seus i només haurà de fer constar el nom del premi rebut.