No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Albert Gutiérrez presentarà el seu llibre de gimnàstica a la tertúlia literària del Niu d’Art Poètic

Dins de les tertúlies culturals que cada mes organitza l’entitat Niu d’Art Poètic, aquest dimecres 21 de maig, a les 20.30 h, al Restaurant El Jardí, es parlarà sobre el llibre “Gimnasia específica para el rejuvenecimiento facial”, d’Albert Gutiérrez.
Gutiérrez, nascut a Lleida el 1960, és mestre en Cultura Física, instructor de fitness i musculació, tècnic en nutrició i assessor dietètic. Entrenador personal i gestor i administrador d’instal·lacions esportives.

“Gimnasia específica para el rejuvenecimiento facial”, es basa en l’experiència personal de Gutiérrez sobretot en l’àmbit de l’exercici de tonificació i de musculació, aplicat als diferents grups musculars de la cara, el cap i el coll per evitar la seva flaccidesa.

L’acte serà conduït per Isidre Oller i Joan Sala Vila i comptarà amb la presència de l’autor que signarà llibres, si escau.

El Niu d’Art Poètic ja prepara properes sessions i per al mes de juny ha previst una tertúlia sobre un recull de contes d’autors amb formació científica o tècnica, entre els quals hi ha el paretà Carles Zafon.