No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Tertulià cultural amb Sergi Blànquez dimecres 21 d’octrubre al Jardi

La Plataforma pro Seleccions catalanes és una entitat que treballa universalitzant l’esport de casa nostra, reivindicant el dret de tenir seleccions pròpies en els Jocs Olímpics, Campionats Mundials i  esdeveniments esportius internacionals. Els èxits assolits són rellevants perquè uns vint Federacions Catalanes gaudeixen del reconeixement internacional i els seus equips són convidats a llurs competicions.

Per parlar-nos de la importància de l’esport català i la seva internacionalització, el Vicepresident Sr.Sergi Blàzquez compartirà tertúlia amb nosaltres. La resposta de l’esport de Parets del Vallès farà sentir la seva veu en un col·loqui debat que promet ser molt interessant.