No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

REUNIÓ INFORMATIVA XERRADA COL.LOQUI PROCÉS PARTICIPATIU PARC LA SALUT

Dia: Dijous 8 de Març de 2018 Hora: 16.45 h

Lloc: Menjador de l’Escola Pompeu Fabra

Benvolguts i benvolgudes, Com tots sabeu s’està portant a terme el procés participatiu per a la remodelació del Parc de la Salut, un espai inclòs dintre de l’àmbit de lleure i estada familiar de la nostra escola. Des de l’Ampa volem CONVIDAR-VOS a tenir de primera mà tota la informació sobre aquest Procès OBERT, i donar-vos veu per conèixer les vostres preferències i les aportacions què vulgueu afegir a les propostes que ha fet l’AJUNTAMENT DE PARETS.

Així doncs ens agradaria que no falteu el proper DIJOUS, dia 8 de Març a la XERRADA COL.LOQUI, i participeu d’aquest projecte OBERT, on hi estaran presents representants de l’Ajuntament, Escola, Famílies i Ampa.

La teva opinió és important!

AMPA POMPEU FABRA