No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

20 de Març Trobada poètica Homenatge a la poesia escrita per Dones

20 març 2016

El recital del dia 20 de març és un  homenatge a la dona, particularment a la dona poeta. Per aquesta raó totes les poesies que es recitin han d’haver estat escrites per dones, poesies que ha d’escollir cada participant. I s’ha escollit el recital d’aquest més perquè el dia 8 era el dia de la dona treballadora i a tot el seu llarg se celebren actes dedicats a les dones, per diferents motius.

El final de festa que el configura una demostració de ball de saló i es convidarà als assistents a ballar-ne algun té com objectiu fe palesa la igualtat dona-home perquè de la seva unió depèn la bona convivència a tots nivells. El brindis és un agraïment al grup col·laborador.

 

“Dones Poetes” vol ser  un homenatge a totes les escriptores que des de la poesia han aportat un pes no gens menyspreable a la recuperació del català com a llengua literària durant el segle XX: Maria Antònia Salvà, Clementina Arderiu, Simona Gay, Rosa Leveroni, Montserrat Abelló, Felícia Fuster, Maria Beneyto, Maria Àngels Anglada, Quima Jaume, Olga Xirinacs, Marta Pessarrodona i Maria Mercè Marçal representen la progressiva incorporació de la veu de les dones a la societat literària al llarg del segle XX.